Berggeit 2019

Deze gaat door van zaterdag 24/08/2019 tot zaterdag 31/08/2019, we gaan naar Banon in de Provence, ergens tussen de Ventoux en zijn nichtje Montagne de Lure in.

Opgelet dit is enkel voor leden!

Het verblijf is een oude boerderij weggestopt tussen de lavendelvelden. Het biedt indoor sleeping aan 24 personen verdeeld over 7 a 8 kamers voorzien van alle nodige comfort. Er is ook een mogelijkheid om aan te sluiten met tent of camper. Dit is misschien wel eens een mogelijkheid voor late beslissers om toch nog in het wiel van de eerder geboekte berggeiten te springen. Het zal allemaal wat bohemischer zijn dan afgelopen editie maar je krijgt een onbetaalbare rust en een prachtige fietsstreek in de plaats, waar ook de mindere klimmers parcoursen naar hun gading zullen vinden.

De die-hards hoeven niet bang te zijn, ter plaatse organiseren we onze eigen versie van La Cannibale (en Cannibalette).

Personen die al eens in de streek rond gereden hebben weten dat er veel meer lekkers te beklimmen valt dan enkel de reus van de Provence. 

Wat moet dit grapje nu kosten?

  • Voor de binnen slapers: 400 euro/week
  • Voor de buiten slapers. 300 euro/week

prijs is ontbijt, avondeten, wijn, water incl. Omdat de prijs laag was hebben we naar boven toe afgerond. Met die meerprijs kunnen we wat drank- en andere aanvullingen doen ter plaatse. Prijs voor de kinderen, kleuters, baby"s is nog niet geregeld. Daarover later meer. Voor alle duidelijkheid: catering en comfort zijn krak hetzelfde voor de indoor en outdoorslapers.

Wil je je al eens een beeld vormen van het domein en zijn omgeving hier zijn de links. De website is niet zo gebruiksvriendelijk, maar als je goed zoekt zie je eigenlijk alles wat je wil weten. En oh ja... er is een heus zwembad.

https://www.fontainedecreme.com/maison-6-%C3%A0-12-pers/

https://www.airbnb.be/rooms/6550633

Ben je geinteresseerd, of wil je een vroegboeking doen stuur een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., laat ook weten of je indoor of in tent/camper wil aansluiten.

We zullen opnieuw werken met voorschotten die de helft bedragen van de totaalprijs.

Enkel voor leden van de VZW Spaak en Spier

© 2018 VZW Spaak en Spier. All Rights Reserved. Designed By WDM.

Please publish modules in offcanvas position.